Sudėtinės dalys:
-
Spagečiai, 150 g
-
Pomidoras, 2 vnt.
-
Raudonoji paprika, 1 vnt.
-
Svogūnas, 1 vnt.
-
Tunas, 150 g
-
Bazilikas, pagal skonį
Gaminimas:
Advento metu penktadieniai iki šv. Kalėdų – be mėsos. Todėl spageti carbonara čia netiks! Gaminame spagečius su tunu.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberiame smulkintą svogūną, šiek tiek pakepiname. Tuomet pridedame pailgomis juostelėmis pjaustytos paprikos gabalėlius.
- Kai svogūnas ir paprika suminkštės, suberkime kubeliais pjaustytus pomidorus, keletą minučių patroškinkime. Pridėkime prieskonių (druskos, pipirų, baziliko), tuomet įmaišykime nusausinto tuno.
- Keptuvės turinį supilkime ant tik ką išvirusių spagečių, dviem šaukštais gerai išmaišykime ir patiekime į stalą.
- Skanaus!
Tikrai skaniai išėjo