Tunas

Tunas – stambios skumbrių šeimos žuvys, kurių mėsa naudojama maisto gamybai, ypač salotoms.

Tunas: susiję receptai
Maistingos tuno salotos
12 min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.
Brokolių salotos su tuno užpilu
20 min.
Gaminame šiltas salotas su pikantišku tuno padažu. Pagrindinis salotų veikėjas - didysis sveikatos simbolis, cholesterolio priešas - Brokolis.
Naminiai makaronai su tunu
25 min.
Šviežių makaronų ir tuno vakarienė dviems! Tikimės, kad patiekalas Jums patiks!
Tuno kroketų receptas
60 min.
Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
Salotos su tunu
20 min.
Šiandieną mums reikės: konservuoto tuno, pomidorų, agurko, salotų, kiaušinio, krapų ir prieskonių. Gaminsime salotas be mėsos.
Spagečiai su tunu
45 min.
O ką jeigu spagečiai be mėsos? Tunas ir daržovės gali pakeisti patiekalą iš esmės.
Tuno salotos su pupelėmis
20 min.
Gaminame tuno salotas! Puikus receptas vakarienei tiems, kas mėgsta sočias salotas.
Tuno salotos
15 min.
Tradicinės itališkos tuno salotos. Puikiai tinka su balta duonele ir stalo vynu - vakarienė dviems.