Maistingos tuno salotos

Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Maistingos tuno salotos
Šiandieną gaminame maistingus, tačiau ne per daug kaloringus (porcijoje apie 300 kcal) pusryčius - tuno salotas.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia nuplauname daržoves. 3-4 Romėnų salotos (arba tiesiog lietuviškas sėjamąsias salotas) lapus nusausiname nuo perteklinio vandens ir stambiai supjaustome. Įtarkuojame morką, sudedame plačiomis plonomis juostelėmis (pjaustoma plačiu skutuku) smulkintą agurką, dalį griežinėliais pjaustyto saliero stiebo. Įmaišome keletą šviežių mėtų ir baziliko lapelių bei gabalėliais skaidytą tuną.
  • 2
    Tuno salotas apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pusės citrinos sultimis, išmaišome. Pagardiname moliūgo sėklomis (arba saulėgrąžų sėklomis). Maistingos tuno salotos paruoštos!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą