Pikantiškos salotos! O pagal produktus - ir lietuviškomis nesuklysime pavadinę šias greitai paruošiamas ir gardžias raudonojo kopūsto salotas.
Sudėtinės dalys
- Morkos, 1 vnt.
- Raudonasis kopūstas, 200 g
- Baltasis svogūnas, 1 vnt.
- Slyvos, 4 vnt.
- Citrinos sultys, 2 v. šaukštai
- Mėtų lapeliai, pagal skonį
- Granatai, pagal skonį
Gaminimas
- 1Supjaustome kopūstą, sutarkuojame morką, susmulkiname švelnaus skonio baltąjį svogūną ir keletą mėtos lapelių. Ketvirčiais ar net smulkiau supjaustome slyvas.
- 2
Visus ingredientus sumaišome, apšlakstome keletu šaukštų citrinos sulčių, pagardiname granatų grūdeliais (nebūtina). Ingredientų kiekį renkamės pagal savo skonį (daugiau kopūsto? daugiau slyvų? daugiau citrinos sulčių? daugiau granatų grūdelių?) - 2
Susiję receptai