Kumpio, figų ir mocarelos salotos

Subalansuoto skonio sočios salotos su mocarela sūriu, kumpiu, alyvuogėmis ir lazdyno riešutais... Išbandykite receptą namuose (produktai paprasčiausi)!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Kumpio, figų ir mocarela salotos
Nuostabios vasariškos salotos - ir sočios, ir gaivios! Kaip ir kiekvienas patiekalas, taip ir šis - reikalauja subalansuoto skonio: saldumo, rūgštumo ir sūrumo.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nuplauname lazdyno riešutus, paskleidžiame kepimo formoje ir dedame į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę keletą minučių paskrusti.
  • 2
    Supjaustome visus salotų ingredientus: salotas (jeigu naudojamas salotų mišinys, tuomet jų pjaustyti greičiausiai nereikės); šviežią burokėlį (nedidelį apie 50 g); morką ir kumpį supjaustome šiaudeliais; džiovintas figas nuplikome ir keletą minučių palaikome vandenyje, tuomet supjaustome; juodąsias alyvuoges supjaustome pusiau. Beriame žiupsnelį druskos ir šviežiai maltų pipirų.
  • 3
    Visus smulkintus produktus išdėliojame lėkštėse: pradedant salotomis (žr. nuotrauka), burokėliais, morkomis, kumpiu, figomis. Rankomis atplėšiame mocarelos sūrio gabalėlių ir juos paskirstome ant salotų. Ant viršaus beriame kepintus lazdyno riešutus.
  • 4
    Valgome pagardinę garstyčių užpilu salotoms. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą