Burokėlis

Burokėlis – dvimečiai augalai. Patiekalams naudojami šakniagumbiai. Burokėliuose susitelkusios beveik visos žmogaus organizmui reikalingos maisto medžiagos: fosforo, kalio, kalcio, magnio, geležies, yra mikroelementų ir vitaminų.

Burokėlis: susiję receptai
Rusiškų barščių receptas
120 min.
Sodraus skonio, soti šviežių burokėlių sriuba su mėsa. Receptas su nuotraukomis.
Kumpio, figų ir mocarela salotos
20 min.
Subalansuoto skonio sočios salotos su mocarela sūriu, kumpiu, alyvuogėmis ir lazdyno riešutais... Išbandykite receptą namuose (produktai paprasčiausi)!
Šaltibarščių receptas
30 min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Kreminė burokėlių sriuba
60 min.
Gaminsime ypač lengvai paruošiamą trintą kreminę burokėlių sriubą su imbieru ir kokosų pienu. Gero apetito!
Burokėlių salotos
40 min.
Žiemą norisi šiltų ir sočių salotų. Šiandien namuose gaminame lengvai paruošiamas šiltas burokėlių salotas su apelsinais. Receptas su nuotrauka.
Silkė pataluose
60 min.
Rusijos virtuvės išpopuliarintos silkės salotos. Tradicinis receptas ir patarimas, kaip patiekti, kad atrodytų ypač estetiškai.
Ramunės burokėlių sriuba
45 min.
Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?