Ramunės burokėlių sriuba

Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Ramunės burokėlių sriuba

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nuluptus burokėlius stambiai sutarkuojam.
  • 2
    Nuskustas bulves supjaustom ir kartu su burokėliais sudedam į puodą su verdančiu daržovių sultiniu (kubelis? :) ), verdam.
  • 3
    Kuo smulkiau supjaustytus svogūnus suberiam į puodą.
  • 4
    Viską verdam kol daržovės suminkštėja, dedam prieskonių (druskytės, nemaltų pipirų, galima įdėti sultinio kubelį, petražolių, svarbiausia, nepamiršti citrinpipirių).
  • 5
    Galiausiai dedame faršą, kuris turėtų būti pagardintas prieskoniais. Ir viską dar 10 min paverdame.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą