Sudėtinės dalys:
-
Bulvės, 4 vnt.
-
Burokėlis, 2 vnt.
-
Bazilikas, pagal skonį
-
Citrinpipiriai, pagal skonį
-
Daržovių sultinys, 1 1/2 l
-
Druska, pagal skonį
-
Grietinė, pagal skonį
-
Kiaulienos faršas, 300 g
-
Svogūnas, 1 vnt.
Gaminimas:
- Nuluptus burokėlius stambiai sutarkuojam.
- Nuskustas bulves supjaustom ir kartu su burokėliais sudedam į puodą su verdančiu daržovių sultiniu (kubelis?
), verdam.
- Kuo smulkiau supjaustytus svogūnus suberiam į puodą.
- Viską verdam kol daržovės suminkštėja, dedam prieskonių (druskytės, nemaltų pipirų, galima įdėti sultinio kubelį, petražolių, svarbiausia, nepamiršti citrinpipirių).
- Galiausiai dedame faršą, kuris turėtų būti pagardintas prieskoniais. Ir viską dar 10 min paverdame.
Patiekiame su grietinyte, balta ar juoda duona.