Ramunės burokėlių sriuba
Gardi burokėlių ir faršo sriuba. Iš tiesų sotaus burokėlių patieklo receptas - ko daugiau reikia pasistiprinti norinčiam žmogui?
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Nuluptus burokėlius stambiai sutarkuojam.
- 2
Nuskustas bulves supjaustom ir kartu su burokėliais sudedam į puodą su verdančiu daržovių sultiniu (kubelis? :) ), verdam.
- 3
Kuo smulkiau supjaustytus svogūnus suberiam į puodą.
- 4
Viską verdam kol daržovės suminkštėja, dedam prieskonių (druskytės, nemaltų pipirų, galima įdėti sultinio kubelį, petražolių, svarbiausia, nepamiršti citrinpipirių).
- 5
Galiausiai dedame faršą, kuris turėtų būti pagardintas prieskoniais. Ir viską dar 10 min paverdame.
Susiję receptai