Ramunėlės trinta špinatų sriuba

Dėkojame Ramunei, kuri atsiuntė trintos špinatų sriubos receptą ir nuotrauką! Ačiū!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Trinta špinatų sriuba
Žalia žolė, bet ne žolė, su uodega, bet ne pelė... kas? Špinatų sriuba!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Bulves nuskutame, supjaustome nedideliais gabalėliais ir suberiame į puodą su sultiniu. Uždedame ant kaitros;
  • 2
    Susmulkiname svogūną ir apkepame svieste. Pagardiname druska, pipirais ir žiupsneliu muskato. Sudedame į puodą su sultinyje verdančiomis bulvėmis;
  • 3
    Užverdame ir toliau verdame ant silpnos kaitros apie 15 min.
  • 4
    Sudedame smulkintus špinatus arba, kaip šiuo atveju, šaldytus špinatus. Paverdame 4-5 min. Skystį nukošiame į atskirą indą. Tirščius sutriname trintuve. Skystį grąžiname atgal į puodą ir maišant užverdame trintsriubę (kam patinka, galima užvirti su grietinėle - reikėtų supilti pusę stiklinės grietinėlės ir užvirti);
  • 5
    Patiekiame sriubą su grietine ir skrebučiais.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą