Pikantiškos kreminės grybų sriubos receptas

Gaminame kreminę grybų siurbą, tačiau visai ne trintą. Susidomėjote? Paįvairinkite savo sriubų menių šia puikia grybų sriuba ir Jūs.

Paruošimo 10min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo 10min. | Gaminimo

  min.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kruopščiai nuplauname pievagrybius ir nusausinus vandens perteklių, supjaustome į 2-3 dalis kiekvieną grybą.
  • 2
    Dideliame puode įkaitiname aliejų, beriame smulkintą svogūną ir apkepame keltą minučių maišant. Pridedame griežinėliais pjaustytas morkas, troškiname kartu su svogūnu.
  • 3
    Galiausiai dedame į puodą traiškytą česnako skiltelę, čiobrelius bei smulkintus pievagrybius, aktyviai maišant apkepame (5 min.).
  • 4
    Pilame sausą raudonąjį vyną, neuždengiame puodo, kad alkoholis spėtų išgaruoti ir patroškiname dar 5 min.
  • 5
    Galiausiai supilame daržovių sultinį ir verdame šią sriubą ant mažos kaitros dar 40 min.
  • 6
    Pabaliname sriubą kokoso pienu, pagardiname šviežiais krapais ir petražolėmis. Kreminė grybų sriuba išvirta!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą