Rūgštynių sriubos receptas

Gardžių lietuviškų vasaros patiekalų meniu - rūgštynių sriubos receptas! Gaminame namuose.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Kietai išverdame du kiaušinius;
  2. Kruopščiai atrenkame ir nuplauname šviežias rūgštynes, sudedame į puodą su nedideliu kiekiu vandens ir verdame  10 minučių. Išvirusias rūgštynes petrinae sieteliu;
  3. Puode užverdame daržovių arba mėsos sultinį;
  4. Smulkiai supjaustome morkas, svogūną ir petražoles. Į puodą dedame sviesto ir pastatome ant kaitros – svieste apkepame smulkintas daržoves, įdedame keletą šaukštų miltų ir taip pat pakepiname, kol išputos. Į puodą supilame sultinį ir sudedame trintas rūgštynes, pagardiname maltais pipirais ir druska. Sriubą išmaišome ir verdame ant silpnos kaitros dar 10 min.
  5. Supilstome rūgštynių sriubą į lėkštes, pagardiname grietine ir įdedame kietai virto kiaušinio. Skanaus!

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą