Ryžių pomidorinė sriuba
Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.
Jokūbas
2011-12-28
Loading ...
60 min.
Sudėtinės dalys:
Svogūnas , 1
vnt.
Bulvės , 2
vnt.
Pomidoras , 7
vnt.
Bazilikas ,
žiupsnelis
Druska ,
pagal skonį
Kiaulienos faršas , 350
g
Morkos , 1
vnt.
Daržovių sultinys , 3
l
Raudonoji paprika , 1
vnt.
Ryžiai , 100
g
Gaminimas:
Verdančiu vandeniu nuplikykite pomidorus ir pakiškite po šaltu vandeniu – taip lengviau nulupsite pomidorų odelę;
Puode užvirkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus, smulkintą papriką;
Kol pomidorai ir paprika verda, keptuvėje pakepinkite svogūną, faršą ir morkas (dėkite eilės tvarka, kepdami po 3-4 min);
Į puodą su pomidorais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, keptuvės turinį ir dvi saujas ryžių;
Įdėkite žiubsnelį druskos, pipirų, kaliandros prieskonio, citrinpipirių, kitų sriubos prieskonių (savo nuožiūra) ir virkite apie 20-25 minutes;
Ryžių pomidorinę sriubą valgykite su grietine.
Susiję receptai
4-ame punkte.
tris kartus skaiciau,.kurioj cia vietoj ryziai?