Ryžių pomidorinė sriuba

Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.40 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 25
Loading...
4.40 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 25
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Ryžių pomidorinė sriuba

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Verdančiu vandeniu nuplikykite pomidorus ir pakiškite po šaltu vandeniu - taip lengviau nulupsite pomidorų odelę;
  • 2
    Puode užvirkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus, smulkintą papriką;
  • 3
    Kol pomidorai ir paprika verda, keptuvėje pakepinkite svogūną, faršą ir morkas (dėkite eilės tvarka, kepdami po 3-4 min);
  • 4
    Į puodą su pomidorais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, keptuvės turinį ir dvi saujas ryžių;
  • 5
    Įdėkite žiubsnelį druskos, pipirų, kaliandros prieskonio, citrinpipirių, kitų sriubos prieskonių (savo nuožiūra) ir virkite apie 20-25 minutes;
  • 6
    Ryžių pomidorinę sriubą valgykite su grietine.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Taigi | 9-4-2019 08:09

4-ame punkte.

o kur ryziai? | 1-21-2018 12:01

tris kartus skaiciau,.kurioj cia vietoj ryziai?

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą