Ryžių pomidorinė sriuba
Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.
Paruošimo min. | Gaminimo
60 min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
60 min.
Sudėtinės dalys
Svogūnas , 1 vnt.
Bulvės , 2 vnt.
Pomidoras , 7 vnt.
Bazilikas , žiupsnelis
Druska , pagal skonį
Kiaulienos faršas , 350 g
Morkos , 1 vnt.
Daržovių sultinys , 3 l
Raudonoji paprika , 1 vnt.
Ryžiai , 100 g
Gaminimas
1 Verdančiu vandeniu nuplikykite pomidorus ir pakiškite po šaltu vandeniu - taip lengviau nulupsite pomidorų odelę;
2 Puode užvirkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus, smulkintą papriką;
3 Kol pomidorai ir paprika verda, keptuvėje pakepinkite svogūną, faršą ir morkas (dėkite eilės tvarka, kepdami po 3-4 min);
4 Į puodą su pomidorais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, keptuvės turinį ir dvi saujas ryžių;
5 Įdėkite žiubsnelį druskos, pipirų, kaliandros prieskonio, citrinpipirių, kitų sriubos prieskonių (savo nuožiūra) ir virkite apie 20-25 minutes;
6 Ryžių pomidorinę sriubą valgykite su grietine.
Susiję receptai
4-ame punkte.
tris kartus skaiciau,.kurioj cia vietoj ryziai?