Ryžių pomidorinė sriuba

Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.
4.40 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 20
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Verdančiu vandeniu nuplikykite pomidorus ir pakiškite po šaltu vandeniu – taip lengviau nulupsite pomidorų odelę;
  2. Puode užvirkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus, smulkintą papriką;
  3. Kol pomidorai ir paprika verda, keptuvėje pakepinkite svogūną, faršą ir morkas (dėkite eilės tvarka, kepdami po 3-4 min);
  4. Į puodą su pomidorais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, keptuvės turinį ir dvi saujas ryžių;
  5. Įdėkite žiubsnelį druskos, pipirų, kaliandros prieskonio, citrinpipirių, kitų sriubos prieskonių (savo nuožiūra) ir virkite apie 20-25 minutes;
  6. Ryžių pomidorinę sriubą valgykite su grietine.
Susiję receptai
Atsiliepimai
banalu | 10-16-2017 16:10

Kam orie ryziu bulces????

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą