Šalta tradicinė ispanų Gaspačo sriuba

Gaspačo - tik keletas minučių ir paruošite sriubą, kurią dažnai ruošia Ispanijoje...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Gaspačo šalta sriuba - šaltsriu
Tradicinės Gaspačo (isp. Gazpacho) sriubos receptas:

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nulupkite ir supjaustykite stambiau agurkus (galite pašalinti sėklas);
  • 2
    Nulupkite svogūną ir visus ingredientus dėkite į puodą;
  • 3
    Naudodamiesi elektriniu smulkintuvu pirmiausia keletą kartų spustelkite prietaiso veikimą, kad didesni daržovių gabaliukai būtų susmulkinti ir tuomet įjunkite prietaisą visu pajėgumu iki masė taps vientisa;
  • 4
    Galite praskiesti masę vandeniu iki reikiamo tirštumo;
  • 5
    Sriubą reikėtų palaikyti šaldytuve bent keletą valandų iki valgio, kad ši atšaltų;
  • 6
    Supilstykite į lėkštes ir papuoškite mėtos lapeliais.;
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 11-8-2012 13:11

Linai, teisingai pastebėjai – daugeliu atvejų tradicinės Gaspacho šaltsriubės pagrindą sudaro pomidorai. O actą galima keisti citrinos sultimis 🙂

Lino | 11-5-2012 10:11

Siaip jau “Gaspacho” sudetis – pomidorai, svogunai, cesnakai, galima ideti agurko, baltos duonos ir be abejo – aliejus-actas. Druska pagal skoni

Rimančiukas | 10-31-2011 18:10

Kai perskaičiau ingredientus, maniau, kad čia pusiau saldžios sriubos receptas 😀 bet paskui supratau, kad jogurtas ir klevų sirupas tik pagardina šią sriubą.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą