Saldžiųjų bulvių čili sriuba

Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Saldžiųjų bulvių čili sriuba
Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame svogūnus, čili pipirą, kaliandros lapus.
  • 2
    Turinį maišome keptuvėje ant silpnos ugnies apie 8 min.
  • 3
    Suberiame smulkiai pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintą česnaką. Keletą minučių pakepiname.
  • 4
    Keptuvės turinį supilame į verdantį daržovių sultinį, maišant verdame apie 15-20 min.
  • 5
    Patiekti galime ir trintą sriubą, tuomet turinį reikėtų sutrinti. Kol karšta, supilstome sriubą į lėkštes ir apdedame juostelėmis pjaustytu fermentiniu sūriu. Apibarstome viršų aitriosios paprikos prieskoniu. Patiekiame su balta duonele.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Rona | 9-4-2012 18:09

Ryt varysim gratyubi tai gryzus gaminsiuos sriuba ir itariu kad pyragelius :)))Tiesa o i sriuba/pyragelius netinka sushaldytos voveraites? (na kai tik surinkus sudedi juos i saldymo kamera?)arba sudytos/vakuotos savo sultyse?

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą