Saldžiųjų bulvių čili sriuba

Saldžiųjų bulvių čili sriuba

Ingredientai:

Gaminimas:

Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės…

  1. Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame svogūnus, čili pipirą, kaliandros lapus.
  2. Turinį maišome keptuvėje ant silpnos ugnies apie 8 min.
  3. Suberiame smulkiai pjaustytas saldžiąsias bulves bei smulkintą česnaką. Keletą minučių pakepiname.
  4. Keptuvės turinį supilame į verdantį daržovių sultinį, maišant verdame apie 15-20 min.
  5. Patiekti galime ir trintą sriubą, tuomet turinį reikėtų sutrinti. Kol karšta, supilstome sriubą į lėkštes ir apdedame juostelėmis pjaustytu fermentiniu sūriu. Apibarstome viršų aitriosios paprikos prieskoniu. Patiekiame su balta duonele.