Saldi moliūgų sriuba

Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems! Gaminame namuose.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Tiems, kas moliūgą regi tik kaip patiekalą desertams, patiks ir ši saldi moliūgų sriuba!

  1. Moliūgą supjaustome kubeliais ir užpylę stikline sūdyto vandens patroškiname puode (20 min.). Tuomet moliūgo gabalėlius pertriname per sietelį, užpilame pienu ir padedame ant silpnos kaitros.
  2. Į sriubą taip pat įdedame keletą šaukštų manų kruopų, sviesto ir cukraus, pagardiname cinamonu ir tarkuota citrinos žievele. Ilgai virti nereikai – vos 5 min. Patiekiame su grietinėle. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą