Saldi moliūgų sriuba

Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems! Gaminame namuose.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Saldi moliūgų sriuba
Tiems, kas moliūgą regi tik kaip patiekalą desertams, patiks ir ši saldi moliūgų sriuba!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Moliūgą supjaustome kubeliais ir užpylę stikline sūdyto vandens patroškiname puode (20 min.). Tuomet moliūgo gabalėlius pertriname per sietelį, užpilame pienu ir padedame ant silpnos kaitros.
  • 2
    Į sriubą taip pat įdedame keletą šaukštų manų kruopų, sviesto ir cukraus, pagardiname cinamonu ir tarkuota citrinos žievele. Ilgai virti nereikai - vos 5 min. Patiekiame su grietinėle. Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą