Kas paprasta, tas genialu! Nereikia išmanyti daug virtuvės vingrybių, kad šeima ir kiti svečiai prie Jūsų stalo salotas laikytų pagrindiniu patiekalu ir šių neliktų per pusvalandį... Noriu pasakyti, kad salotos su tam tikru užpilu tampa neįtikėtinai skanios!
Tarkime vasariškos salotos (kininis kopūstas, ilgavaisiai agurkai, pomidoras) su garstyčių užpilu bus ypatingai gardžios!
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Į pasirinktą nedidelį indą dedame 1 v. šaukštą garstyčių, 1 v. šaukštą acto, 1 v. šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos, smulkintą česnako skiltelę - išmaišome;
- 2
Pilame 3 šaukštus aliejaus ir gerai išplakame iki vientisos masės - garstyčių užpilo. Patiekiame: sumaišome su salotomis arba patiekiame padažinėje, kad būtų galima užsipilti padažo pagal skonį. - 2
Susiję receptai