Majonezas žaliavalgiams

Kaip pasigaminti majonezą iš termiškai neapdorotų produktų? Majonezo žaliavalgiams receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Majonezo receptas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Norėdami pasigaminti natūralaus majonezo iš termiškai neapdorotų produktų, pirmiausia pasigaminame migdolų pieno ir vandenyje apmerkiame saulėgražų sėklas.
  • 2
    Tuomet po saują saulėgrąžų sėklų ir anakardžio riešutų dedame į el.smulkintuvo talpą ir sumalame. Pagardiname česnako skiltele, ciberžole, šaukštu citrinos sulčių ir aliejaus, žiupsneliu druskos, šaukšteliu garstyčių grūdelių. Keletu atskirų impulsų permalame ingredientus. Tuomet supilame migdolų pieną (galima pakeisti tiesiog vandeniu) ir viską dar kartą susmulkiname iki vientiso padažo.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą