Švelnus Gvakamolės padažas

Tradicinis Gvakamolės padažas pagardintas grietine. Pasirūpiname kukurūzų traškučiais ir skanaujam!
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Ką suteikia grietinė šiam padažui? Pradedant saldesnės rūgštelės skoniu (lyginant su žaliąja citrina), šviesesne ir skystesne tekstūra ir baigiant mažesne savikaina (avokadai kainuoja brangiau nei grietinė).

  1. Nuplauname ir perpjauname avokadus pusiau, išimame sėklas. Į dubenį išskobiame avokadų minkštimą;
  2. Pridedame šaukštą tarkuoto svogūno ir česnako, įpilame keletą šaukštų laimo (žaliosios citrinos) sulčių – viską pertriname šakute. Įmaišome grietinę, pagardiname druska ir pipirais, kruopščiai išmaišome.

Šį švelnų gvakamolės padažą patiekiame su kukurūzų traškučiais. Gero apetito!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Neringa | 3-18-2015 09:03

Labai skanus padažiukas. Abejojau dėl svogūnų, nes nelabai juos mėgstu, bet surizikavau ir tikrai buvo verta. Rekomenduoju! :)

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą