Švelnus Gvakamolės padažas

Gvakamolės padažas

Ingredientai:

Gaminimas:

Ką suteikia grietinė šiam padažui? Pradedant saldesnės rūgštelės skoniu (lyginant su žaliąja citrina), šviesesne ir skystesne tekstūra ir baigiant mažesne savikaina (avokadai kainuoja brangiau nei grietinė).

  1. Nuplauname ir perpjauname avokadus pusiau, išimame sėklas. Į dubenį išskobiame avokadų minkštimą;
  2. Pridedame šaukštą tarkuoto svogūno ir česnako, įpilame keletą šaukštų laimo (žaliosios citrinos) sulčių – viską pertriname šakute. Įmaišome grietinę, pagardiname druska ir pipirais, kruopščiai išmaišome.

Šį švelnų gvakamolės padažą patiekiame su kukurūzų traškučiais. Gero apetito!