Avokadas

Avokadas – tamsiai žalias, kriaušės pavidalo kaulavaisis, naudojamas šaltiems užkandžiams bei salotoms gaminti.

Avokadas: susiję receptai
Agurkų ir avokadų sriuba
10 min.
Dar vienas Irenos Žentalytės parengtas gardžios sriubos receptas žaliavalgiams ir sveiko maisto šalininkams!
Cukinijų makaronai su bazilikų padažu
25 min.
Cukinijų makaronus ir purų žalią padažą gaminame namuose. Sveikas ir maistingas patiekalas. Gero apetito!
Morkų avokadų salotos
45 min.
Aromatingos ir sočios salotos su orkaitėje troškintomis morkomis bei įvairiaspalviu užpilu. Vakarėlyje bus avokadas ir kuminas - jeigu kam nors nepriimtini svečiai, prašome į tai atsižvelgti...
Gvakamolės padažas
15 min.
Tradicinis Gvakamolės padažas pagardintas grietine. Pasirūpiname kukurūzų traškučiais ir skanaujam!
Salotos su lašiša ir sezamais
15 min.
Šiandien gaminame ypatingai skanias salotos su lašiša ir sezamais. Dėkojame receptu pasidalinusiai Linai!
Sushi su krevetėmis
60 min.
Šį kartą gaminame sushi su krevetėmis! Taip pat reikės rūkytos lašišos, avokado ir agurko...