Sūrio padažas kukurūzų traškučiams

Gardus, kaloringas švelnaus skonio padažas kukurūzų traškučiams - nachos! Gaminame namuose ir mėgaujamės kol šiltas.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Kukurūzų traškučiai (isp. nachos) paprastai valgomi su padažu (barbekiu, sūrio, mėsos, gvakamolės (guakamolės), aitriųjų paptrikų ir kt.). Šį kartą gaminame šiltą sūrio padažą.

  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir leidžiame jiems išputoti. Po truputį supilame pieną, leidžiame padažui užvirti ir sumažiname kaitrą iki minimalios. Pagardiname druska ir kariu, maišome ir leidžiame padažui sutirštėti.
  2. Suberiame tarkuotą čedaro sūrį, leidžiame jam ištirpti ir padažas paruoštas. Mėgaujamės traškučiais su padažu kol jis šiltas (vėsdamas jis kietėja)!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą