Kukurūzų traškučiai (isp. nachos) paprastai valgomi su padažu (barbekiu, sūrio, mėsos, gvakamolės (guakamolės), aitriųjų paptrikų ir kt.). Šį kartą gaminame šiltą sūrio padažą.
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir leidžiame jiems išputoti. Po truputį supilame pieną, leidžiame padažui užvirti ir sumažiname kaitrą iki minimalios. Pagardiname druska ir kariu, maišome ir leidžiame padažui sutirštėti.
- 2
Suberiame tarkuotą čedaro sūrį, leidžiame jam ištirpti ir padažas paruoštas. Mėgaujamės traškučiais su padažu kol jis šiltas (vėsdamas jis kietėja)! - 2
Susiję receptai
2
Labai skanus padažas, rekomenduoju visiems paragauti