Tradicinis baltasis padažas

Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
3.79 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Pakepiname miltus svieste, kol pagels.
  2. Palaipsniui atskiedžiame sultiniu, nuolat maišant, ir paviriname apie 8 min.
  3. Sudedame krapus ir dar paviriname apie 5 min.
  4. Įspaudžiame citrinos sulčių.
  5. Padažas tinka makaronų, visiems mėsos patiekalams.

 

 

Susiję receptai
Atsiliepimai
Amy | 2-3-2019 21:02

Man irgi gavosi persuriai tai rekomenduoju tik 0.5 kubelio naudot. Ir man buvo daug guzuliuku, ir cia labai truksta pieno, kad butu skystesnis padazas, pieno pyliau plius minus palaipsniui ir pavirant kaip ir sultini. As dejau 1.5puodelio sultinio, ir puse ar siek tiek daugiau puodelio pieno, druskos cia isvis nereikia nes pats sultinys yra surus. Ir dar kad padazas gautusi skanesnis rekomenduoju pievagrybius ir svogunus pakepinti smulkiai supjaustytus :)

Emile | 1-23-2017 21:01

Dejau tiek kiek reikejo, gavosi per surus, neskanus kazkoks. daugiau tokio nedarysiu.

Paulina | 11-2-2011 19:11

Ir vis nesuprasdavau, kaip valgykloje mokyklos išgaudavo tokį padažą… na, tik skystesnį gal.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą