Tradicinis baltasis padažas

Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 15
Loading...
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 15
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Tradicinis baltasis padažas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pakepiname miltus svieste, kol pagels.
  • 2
    Palaipsniui atskiedžiame sultiniu, nuolat maišant, ir paviriname apie 8 min.
  • 3
    Sudedame krapus ir dar paviriname apie 5 min.
  • 4
    Įspaudžiame citrinos sulčių.
  • 5
    Padažas tinka makaronų, visiems mėsos patiekalams.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Aracely | 9-20-2022 02:09

Halkla ilişkilerin ortaya çıkış şekillerinin ve gelişimi
toplumsal şartlara, politik ve ekonomik yapılara bağlı olduğu için, ABD’de,.

Here is my blog post Turkish Tuba Ozay HD XXX Videos

Susie | 9-16-2022 19:09

6 priežastys, kodėl žmonės nori nemonogamiškų santykių.
Sutartinai, nemonogamiški santykiai yra toks santykių stilius, kuriame visi partneriai atvirai sutinka su galimybe turėti.

Feel free to surf to my web blog – performances de pointe du débit sanguin magnum comment utiliser

Amy | 2-3-2019 21:02

Man irgi gavosi persuriai tai rekomenduoju tik 0.5 kubelio naudot. Ir man buvo daug guzuliuku, ir cia labai truksta pieno, kad butu skystesnis padazas, pieno pyliau plius minus palaipsniui ir pavirant kaip ir sultini. As dejau 1.5puodelio sultinio, ir puse ar siek tiek daugiau puodelio pieno, druskos cia isvis nereikia nes pats sultinys yra surus. Ir dar kad padazas gautusi skanesnis rekomenduoju pievagrybius ir svogunus pakepinti smulkiai supjaustytus 🙂

Emile | 1-23-2017 21:01

Dejau tiek kiek reikejo, gavosi per surus, neskanus kazkoks. daugiau tokio nedarysiu.

Paulina | 11-2-2011 19:11

Ir vis nesuprasdavau, kaip valgykloje mokyklos išgaudavo tokį padažą… na, tik skystesnį gal.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą