Tradicinis baltasis padažas

Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
4.18 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Pakepiname miltus svieste, kol pagels.
  2. Palaipsniui atskiedžiame sultiniu, nuolat maišant, ir paviriname apie 8 min.
  3. Sudedame krapus ir dar paviriname apie 5 min.
  4. Įspaudžiame citrinos sulčių.
  5. Padažas tinka makaronų, visiems mėsos patiekalams.

 

 

Susiję receptai
Atsiliepimai
Emile | 1-23-2017 21:01

Dejau tiek kiek reikejo, gavosi per surus, neskanus kazkoks. daugiau tokio nedarysiu.

Paulina | 11-2-2011 19:11

Ir vis nesuprasdavau, kaip valgykloje mokyklos išgaudavo tokį padažą… na, tik skystesnį gal.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą