Sūrio padažas kukurūzų traškučiams

Sūrio padažas traškučiams

Ingredientai:

Gaminimas:

Kukurūzų traškučiai (isp. nachos) paprastai valgomi su padažu (barbekiu, sūrio, mėsos, gvakamolės (guakamolės), aitriųjų paptrikų ir kt.). Šį kartą gaminame šiltą sūrio padažą.

  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir leidžiame jiems išputoti. Po truputį supilame pieną, leidžiame padažui užvirti ir sumažiname kaitrą iki minimalios. Pagardiname druska ir kariu, maišome ir leidžiame padažui sutirštėti.
  2. Suberiame tarkuotą čedaro sūrį, leidžiame jam ištirpti ir padažas paruoštas. Mėgaujamės traškučiais su padažu kol jis šiltas (vėsdamas jis kietėja)!