Vištienos salotos

Gaivių vištienos salotų receptas. Actas ir cukrus skirti sureguliuoti salotų rūgštumą ir saldumą, vištiena ir pomidorai suteikia salotoms pikantišką skonį.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Pirmiausia supjaustome vištienos filė gabalėlius juostelėmis ir apibarstome jas vištienos priesnoniais, druska, pipirais, uždedame šaukštą majonezo ir paliekame sumaišytus vištienos gabalėlius šiek tiek pasimarinuoti (valandą ar dvi);
  2. Vištieną dedame į keptuvę ir pakepame (tačiau neturi labai apskrusti). Iškepus, vištieną nusausiname nuo aliejaus pertekliaus ir padedame atvėsti;
  3. Dubenyje susmulkiname agurką, 6 pomidorus, kininį kopūstą (lapus suplėšome, kietesnes dalis prie stiebo – supjaustome juostelėmis);
  4. Suberiame atvėsusius vištienos gabalėlius, įpilame aliejaus, acto, uždedame cukraus ir viską gerai išmaišome.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą