Vištienos salotos

Gaivių vištienos salotų receptas. Actas ir cukrus skirti sureguliuoti salotų rūgštumą ir saldumą, vištiena ir pomidorai suteikia salotoms pikantišką skonį.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Vištienos salotos

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia supjaustome vištienos filė gabalėlius juostelėmis ir apibarstome jas vištienos priesnoniais, druska, pipirais, uždedame šaukštą majonezo ir paliekame sumaišytus vištienos gabalėlius šiek tiek pasimarinuoti (valandą ar dvi);
  • 2
    Vištieną dedame į keptuvę ir pakepame (tačiau neturi labai apskrusti). Iškepus, vištieną nusausiname nuo aliejaus pertekliaus ir padedame atvėsti;
  • 3
    Dubenyje susmulkiname agurką, 6 pomidorus, kininį kopūstą (lapus suplėšome, kietesnes dalis prie stiebo - supjaustome juostelėmis);
  • 4
    Suberiame atvėsusius vištienos gabalėlius, įpilame aliejaus, acto, uždedame cukraus ir viską gerai išmaišome.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą