Baltai žalia mišrainė

Sočių lietuviškų salotų - mišrainės receptas. Pagaminti užtruksite vos keletą minučių!
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šiandien pagrindinis patiekalas ant stalo – baltai žalia mišrainė!

  1. Išverdame, atvėsiname ir nulupame kiaušinius;
  2. Atskirame prikaistuvyje išverdame vištienos krūtinėlę, atvėsiname;
  3. Kiaušinius, vištienos krūtinėlę, agurką ir sūrį supjaustome vienodo dydžio kubeliais ir suberiame į dubenį. Pasūdome, pagardiname šviežiai maltais pipirais ir smulkintomis šviežių krapų šakelėmis. Įdedame 3-4 šaukštus majonezo ir gerai išmaišome.

Gero apetito linki receptu pasidalinusi Lina!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Keshav | 3-29-2013 22:03

Aš irgi dažniausiai gaminu viską iš akies. Tik čia kas piatko buvo kaip tik 4 žmonėms sotiems pietums. Tai nebuvo progos persivalgyti

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą