Baltai žalia mišrainė

Sočių lietuviškų salotų - mišrainės receptas. Pagaminti užtruksite vos keletą minučių!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Baltai žalia mišrainė
Šiandien pagrindinis patiekalas ant stalo - baltai žalia mišrainė!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Išverdame, atvėsiname ir nulupame kiaušinius;
  • 2
    Atskirame prikaistuvyje išverdame vištienos krūtinėlę, atvėsiname;
  • 3
    Kiaušinius, vištienos krūtinėlę, agurką ir sūrį supjaustome vienodo dydžio kubeliais ir suberiame į dubenį. Pasūdome, pagardiname šviežiai maltais pipirais ir smulkintomis šviežių krapų šakelėmis. Įdedame 3-4 šaukštus majonezo ir gerai išmaišome.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Keshav | 3-29-2013 22:03

Aš irgi dažniausiai gaminu viską iš akies. Tik čia kas piatko buvo kaip tik 4 žmonėms sotiems pietums. Tai nebuvo progos persivalgyti

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą