Sudėtinės dalys:
-
Raudonasis kopūstas, 1 stiklinės
-
Garstyčios, 1 v. šaukštas
-
Česnakas, 3 skiltelės
-
Citrinos sultys, 1 v. šaukštas
-
Alyvuogių aliejus, 1 v. šaukštas
-
Druska, pagal skonį
-
Agurkai, 1 vnt.
Gaminimas:
- Alyvuogių aliejų, garstyčias, trintas česnako skilteles ir citrinos sultis – išmaišykite dubenyje ir pasūdykite pagal skonį;
- Supjaustykite raudonąjį (raudongūžį) kopūstą, agurką ir išmaišykite salotų dubenyje;
- Galite pridėti smulkintų moliūgo sėklų. Skanaus!
Daug nesigilindama viriau raudonojo kupūsto sriuba, tiktai skanu, tik keistai atrodo, nes idėjus grietinės spalva tampa mėlyna
Labas, Irena. Sriubą iš raudonojo kopūsto virti tikrai galima. Specifika nuo įprasto kopūsto praktiškai nesiskiria, tačiau raudonasis kopūstas sriuboje derinamas su obuoliais, medumi, kartais ir aštresniais prieskoniais. Pažadu, kad artimiausiu metu išbandysime raudonojo kopūsto sriubos receptą
labas.noreciau suzinot ar galima virt sriuba is raudonojo kopusto.ir kaip jei galima.aciu