Meksikietiškos pupelių salotos

Sočios, aštrios ir tuo pat metu gaivios pupelių salotos. Gaminame namuose, receptas su nuotraukomis.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Šios salotos tiks ir pietums, ir vakarienei. Gaminti užtruksime vos 20 min. (pupeles išsivirti ir atvėsinti reikėtų iš anksto)

  1. Salotų dubenyje sumaišome virtas baltąsias pupeles, konservuotus kukurūzus, smulkintą saldžiąją papriką ir pusę smulkinto raudonojo svogūno. Pagardiname žiupsneliu druskos ir maltų čili prieskonių.
  2. Gaminame užpilą meksikietiškoms salotoms. Į ketvirtį stiklinės aliejaus, pilame ketvirtį stiklinės vyno acto, 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių ir tiek pat cukraus. Česnaką sutraiškome ir susmulkiname peiliu, suberiame į užpilą. Pastarąjį taip pat pagardiname trupučiu malto kumino ir kalendros. Užpilą išmaišome iki vientisos emulsijos, kad cukrus būtų ištirpęs.

Porcija dviems suaugusiems asmenims. Recepto nuotraukos:

Išmaišome pupelių salotas

 

Triname čili, kuminus ir kalendrą

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą