Meksikietiškos pupelių salotos

Sočios, aštrios ir tuo pat metu gaivios pupelių salotos. Gaminame namuose, receptas su nuotraukomis.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Meksikietiškos pupelių salotos
Šios salotos tiks ir pietums, ir vakarienei. Gaminti užtruksime vos 20 min. (pupeles išsivirti ir atvėsinti reikėtų iš anksto)

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Salotų dubenyje sumaišome virtas baltąsias pupeles, konservuotus kukurūzus, smulkintą saldžiąją papriką ir pusę smulkinto raudonojo svogūno. Pagardiname žiupsneliu druskos ir maltų čili prieskonių.
  • 2
    Gaminame užpilą meksikietiškoms salotoms. Į ketvirtį stiklinės aliejaus, pilame ketvirtį stiklinės vyno acto, 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių ir tiek pat cukraus. Česnaką sutraiškome ir susmulkiname peiliu, suberiame į užpilą. Pastarąjį taip pat pagardiname trupučiu malto kumino ir kalendros. Užpilą išmaišome iki vientisos emulsijos, kad cukrus būtų ištirpęs.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą