Pyragėlių su kopūstais receptas

Kai po balandėlių gamybos lieka kopūsto... Tuomet juo įdarome pyragėlius. Naudingas patiekalas be mėsos. Gero apetito!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Pyragėliai su kopūstais
Ką daryti su kopūstu, kuris liko po balandėlių gamybos? O gi įdaryti juo sluoksniuotos tešlos pyragėlius.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, suberiame smulkintą svogūną, apkepame iki suminkštės.
  • 2
    Į keptuvę suberiame smulkintą kopūstą (prieš tai turi būti apvirtas), nuolat maišant patroškiname su svogūnu ant silpnos kaitros apie 8-10 min. Įpilame šlakelį aliejaus, jeigu reikia. Pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais.
  • 3
    Patroškintus kopūstus sudedame į dubenį, užtarkuojame fermentinio sūrio ir išmaišome. Pyragėlių įdaras baigtas!
  • 4
    Standartinius sluoksniuotos tešlos lakštus po vieną iškočiojame (maždaug į dvigubai plonesnį lakštą). į vidurį dedame kopūstų įdarą, užlenkiame tešlos lakštą ir apspaudžiame kraštelius. Sudedame pyragėlius į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, aptepame viršų ir ypač užlankstytus kraštelius kiaušinio plakiniu. Kepimo formą su pyragėliais dedame į orkaitę ir kepame 20 min. 180 °C temperatūroje.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą