Varškės virtinukai su bazilikų padažu
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Loading...
Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Pertrintą varškę sumaišome su miltais, suberiame tarkuotą
kietąjį sūrį, įkulame kiaušinį;
- 2
Tešlą pagardiname žiubsneliu šviežiai maltų pipirų, druska, tarkuota citrinos žievele;
- 3
Iškočiojame tešlą ir suformuojame virtinukus, kraštelius užspaudžiame šakute (prieš verdant galima 10min. palaikyti šaltai);
- 4
Puode užvirkite vandenį, sudedame virtinukus ir verdame apie 6-8min.
- 5
Gaminame bazilikų padažą virtinukams! Svieste pakepiname smulkintą česnaką, suberiame smulkintus bazilikų ir petražolės lapelius, pagardiname druska ir pipirais.
Susiję receptai
Dekui, virtinukai isiejo
Kas galejo pagalvoti, kad virtinukai gali but skanus. Vyras prase pakartoti. Tai rodiklis 🙂