Varškės virtinukai su bazilikų padažu

Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Virtinukai su bazilikų padažu

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pertrintą varškę sumaišome su miltais, suberiame tarkuotą kietąjį sūrį, įkulame kiaušinį;
  • 2
    Tešlą pagardiname žiubsneliu šviežiai maltų pipirų, druska, tarkuota citrinos žievele;
  • 3
    Iškočiojame tešlą ir suformuojame virtinukus, kraštelius užspaudžiame šakute (prieš verdant galima 10min. palaikyti šaltai);
  • 4
    Puode užvirkite vandenį, sudedame virtinukus ir verdame apie 6-8min.
  • 5
    Gaminame bazilikų padažą virtinukams! Svieste pakepiname smulkintą česnaką, suberiame smulkintus bazilikų ir petražolės lapelius, pagardiname druska ir pipirais.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jaras | 12-9-2014 13:12

Dekui, virtinukai isiejo

Ingrida | 10-21-2014 07:10

Kas galejo pagalvoti, kad virtinukai gali but skanus. Vyras prase pakartoti. Tai rodiklis 🙂

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą