Varškės virtinukai su bazilikų padažu

Virtinukai su bazilikų padažu

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Pertrintą varškę sumaišome su miltais, suberiame tarkuotą kietąjį sūrį, įkulame kiaušinį;
  2. Tešlą pagardiname žiubsneliu šviežiai maltų pipirų, druska, tarkuota citrinos žievele;
  3. Iškočiojame tešlą ir suformuojame virtinukus, kraštelius užspaudžiame šakute (prieš verdant galima 10min. palaikyti šaltai);
  4. Puode užvirkite vandenį, sudedame virtinukus ir verdame apie 6-8min.
  5. Gaminame bazilikų padažą virtinukams! Svieste pakepiname smulkintą česnaką, suberiame smulkintus bazilikų ir petražolės lapelius, pagardiname druska ir pipirais.

Skanaus!