Daržovių troškinys su pievagrybiais ir makaronais

Šaldytuve turite įvairių daržovių? Troškinys su pievagrybiais ir makaronais - kodėl gi ne?
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepkime svogūną, (tarkuotas) morkas ir raudonąją papriką (supjaustytą juostelėmis). Sudėkime (konservuotus) pomidorus (150 g) ir viską keletą minučių patroškinkime, supilkime į puodą;
  2. Keptuvėje atskirai apkepkime stambiai laužytus brokolius. Suberkime į puodą;
  3. Pievagrybius nuplaukime ir išilgai supjaustykime plonais griežinėliais. Apkepkime aliejuje (o dar geriau, svieste), prieš baigiant apkepti – įpilkime keletą šaukštų sojos, pamaišykime grybus ir supilkime viską į puodą su daržovėmis;
  4. Puodo turinį pasūdykime, pagardinkime su pipirais, išmaišykime. Sulaužykime bent 5 vnt. lakštinių makaronų (skirtų lazanijai) ir sudėkime į puodą, išmaišykime. Sudėkime masę į kepimo formą ir paslėpkime kyšančius lakštinių kraštelius kuo giliau, kad kepant suminkštėtų. Apdenkime troškinį kepimo formoje su kepimo rankove (kad viršus neišdiūtų) ir kepikime iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Valgykime su grietine.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą