Vyrui nepatinka saldus varškės sūris? Ne bėda! Iškepsime varškės sūrį su prieskoniais taip, kad jis tiks ir prie alaus, ir prie vyno.
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Pasiruošiame padažą: nedideliame dubenyje sumaišome majonezą, druską, šaukšą aliejaus, smulkintus česnakus, šviežiai maltus aitriuosius pipirus, smulkintus baziliko lapelius (arba džiovinto baziliko), kmynus (galika šiek tiek pakapoti juos - suteiks daugiau aromato). Mėgstantiems aštrius patiekalus: galima pridėti aitriosios paprikos prieskonių.
- 2
Aptepkime varškės sūrį padažu ir palaikykime keletą valandų, kad prieskoniai ir aromatas suteiktų sūriui savito skonio.- 3
Sūrį dėkime suvyniokime į foliją ir kepkime orkaitėje, įkaitintoje iki 160-170 laipsnių apie 30 min. Sūris gali išsilydyti, todėl atidžiai prižiūrėkime, ir jam išsilydžius išjunkime kaitrą.Susiję receptai - 2
į padažą aš dar įpiliau du valgomus šaukštus sojos padažo