Kepto varškės sūrio su prieskoniais receptas

Jeigu šaldytuve tik saldus varškės sūris, kuris šiam vakarui prie vyno visai netinka... Išsikepkime sūrį su prieskoniais!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Vyrui nepatinka saldus varškės sūris? Ne bėda! Iškepsime varškės sūrį su prieskoniais taip, kad jis tiks ir prie alaus, ir prie vyno.

  1. Pasiruošiame padažą: nedideliame dubenyje sumaišome majonezą, druską, šaukšą aliejaus, smulkintus česnakus, šviežiai maltus aitriuosius pipirus, smulkintus baziliko lapelius (arba džiovinto baziliko), kmynus (galika šiek tiek pakapoti juos – suteiks daugiau aromato). Mėgstantiems aštrius patiekalus: galima pridėti aitriosios paprikos prieskonių.
  2. Aptepkime varškės sūrį padažu ir palaikykime keletą valandų, kad prieskoniai ir aromatas suteiktų sūriui savito skonio.
  3. Sūrį dėkime suvyniokime į foliją ir kepkime orkaitėje, įkaitintoje iki 160-170 laipsnių apie 30 min. Sūris gali išsilydyti, todėl atidžiai prižiūrėkime, ir jam išsilydžius išjunkime kaitrą.

Skanaukime sūrį prie vyno arba alaus!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Tavo vardas | 2-16-2014 09:02

į padažą aš dar įpiliau du valgomus šaukštus sojos padažo

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą