Kepto varškės sūrio su prieskoniais receptas

Jeigu šaldytuve tik saldus varškės sūris, kuris šiam vakarui prie vyno visai netinka... Išsikepkime sūrį su prieskoniais!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Varškės sūris su prieskoniais
Vyrui nepatinka saldus varškės sūris? Ne bėda! Iškepsime varškės sūrį su prieskoniais taip, kad jis tiks ir prie alaus, ir prie vyno.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pasiruošiame padažą: nedideliame dubenyje sumaišome majonezą, druską, šaukšą aliejaus, smulkintus česnakus, šviežiai maltus aitriuosius pipirus, smulkintus baziliko lapelius (arba džiovinto baziliko), kmynus (galika šiek tiek pakapoti juos - suteiks daugiau aromato). Mėgstantiems aštrius patiekalus: galima pridėti aitriosios paprikos prieskonių.
  • 2
    Aptepkime varškės sūrį padažu ir palaikykime keletą valandų, kad prieskoniai ir aromatas suteiktų sūriui savito skonio.
  • 3
    Sūrį dėkime suvyniokime į foliją ir kepkime orkaitėje, įkaitintoje iki 160-170 laipsnių apie 30 min. Sūris gali išsilydyti, todėl atidžiai prižiūrėkime, ir jam išsilydžius išjunkime kaitrą.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Tavo vardas | 2-16-2014 09:02

į padažą aš dar įpiliau du valgomus šaukštus sojos padažo

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą