Sluoksniuotos tešlos pyragas su mėsa

Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Pyragas su mėsa

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę apšlakstome aliejumi, apkepiname smulkintą svogūną iki pagels, suberiame tarkuotas morkas, pridedame smulkintą papriką. Viską keletą minučių patroškiname. Pridedame keletą smulkintų pomidorų ir dar bent 5 min. patroškiname. Pagardiname druska ir pipirais (galime pridėti šaukštelį pomidorų pastos). Troškintas daržoves sudedame į atskirą dubenį;
  • 2
    Keptuvėje apkepiname kiaulienos faršą ir pievagrybius. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir druska;
  • 3
    Kepimo formą patepame riebalais ir apibarstome maltais džiūvėsiais (kad mėsos pyragą būtų galima gražiai išimti), tuomet išklojame visą formos paviršių sluoksniuota tešla. Subadome paviršių šakute;
  • 4
    Į kepimo formą, išklotą tešla, pirmiausia dedame apkepintas bei patroškintas daržoves, tuomet sluoksnį mėsos ir pievagrybių bei vėl padengiame daržovių sluoksniu. "Uždengiame" pyragą sluoksniuotos tešlos lakštu. Subadome paviršių šakute;
  • 5
    Pašauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Kestukas | 12-11-2017 23:12

Patobulinau. Nedejau farso ir darzoviu. Tai visai nieko tesla gavosi su kecupu.

Tavo vardas | 7-15-2017 15:07

labai liuks

Valentui | 3-19-2015 18:03

Tai keptuvę/pjaustymo lentą prieš ruošiant reikėjp išplaut.

Valentas | 2-24-2015 22:02

Hmm zuvies skonis jaucias…

Kristina | 2-19-2015 01:02

Pagaminti buvo lengva, o patiekalas gavosi nuostabiai gardus ir sotus. Dėkinga už receptą, Jokūbai. Sėkmės kulinarinėse kelionėse 🙂

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą