Į įkaitintą keptuvę apšlakstome aliejumi, apkepiname smulkintą svogūną iki pagels, suberiame tarkuotas morkas, pridedame smulkintą papriką. Viską keletą minučių patroškiname. Pridedame keletą smulkintų pomidorų ir dar bent 5 min. patroškiname. Pagardiname druska ir pipirais (galime pridėti šaukštelį pomidorų pastos). Troškintas daržoves sudedame į atskirą dubenį;
2
Keptuvėje apkepiname kiaulienos faršą ir pievagrybius. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir druska;
3
Kepimo formą patepame riebalais ir apibarstome maltais džiūvėsiais (kad mėsos pyragą būtų galima gražiai išimti), tuomet išklojame visą formos paviršių sluoksniuota tešla. Subadome paviršių šakute;
4
Į kepimo formą, išklotą tešla, pirmiausia dedame apkepintas bei patroškintas daržoves, tuomet sluoksnį mėsos ir pievagrybių bei vėl padengiame daržovių sluoksniu. "Uždengiame" pyragą sluoksniuotos tešlos lakštu. Subadome paviršių šakute;
5
Pašauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min.
casino games online generic ventolin 4mg buy ventolin inhalator
online casino real money usa casino slot free order lasix pill
order atorvastatin 20mg pills buy cheap albuterol amlodipine online buy
Patobulinau. Nedejau farso ir darzoviu. Tai visai nieko tesla gavosi su kecupu.
labai liuks
Tai keptuvę/pjaustymo lentą prieš ruošiant reikėjp išplaut.
Hmm zuvies skonis jaucias…
Pagaminti buvo lengva, o patiekalas gavosi nuostabiai gardus ir sotus. Dėkinga už receptą, Jokūbai. Sėkmės kulinarinėse kelionėse 🙂