Sviestas

Sviestas – pieno produktas, gaminamas išsukant grietinę ir atskiriant vandenį. Sviestas dažniausiai naudojamas kaip užtepas ant duonos, taip pat kepimui, pyragams, troškinimui bei padažams gaminti.

Sviestas: susiję receptai
Blyneliai su daržovėmis
60 min.
Patys skaniausi blyneliai su daržovių įdaru. Nepatingėki smulkiai supjaustyti įdaro produktus, laikytis recepto sudedamųjų dalių kiekio ir eigos. Bon apetit!
Šviežių kopūstų sriuba
40 min.
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.
Saldžiausias šokoladinis pyragas
55 min.
Tikrai pats saldžiausias ir skaniausias šokoladinis pyragas, kurį esate valgę. Dėmesio: pjaustyti mažais gabalėliais, nes šokoladas iš tiesų saldus - jo pakaks 10-12 žmonių.
Tradicinis baltasis padažas
20 min.
Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
Ūkininko bulviniai blynai su sūriu
50 min.
Itin paprastas ūkininko bulvinių blynų receptas: bulvės, sūris ir dar šis tas...
Naminio tinginio receptas
35 min.
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.
Saldžiųjų bulvių čili sriuba
45 min.
Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...
Bananiniai pasukų blyneliai
45 min.
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.
Pyragas su citrinų žievele
60 min.
Labai paprastas ir skanus pyragas, ypač tinkantis Kalėdiniam stalui! Tereikia sumaniai išnaudoti citrinos žievelę ir citrinos sultis.