Blyneliai su daržovėmis

Patys skaniausi blyneliai su daržovių įdaru. Nepatingėki smulkiai supjaustyti įdaro produktus, laikytis recepto sudedamųjų dalių kiekio ir eigos. Bon apetit!
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Svarbu: recepto sudedamųjų dalių kiekis ne kartą patikrintas – jeigų jų laikysiesi – neapsiriksi :)

Įdaras blyneliams.

  1. Išverdame 2 kiaušinius, morkas – juos susmulkiname. Taip pat smulkiai supjaustome papriką ir svogūną.
  2. Į gerai įkaitintą keptuvę dedame sviestą ir svogūnus. Paskrudus svogūnams, suberiame morkas ir papriką – patroškiname apie 5 min.
  3. Viską iš keptuvės supilame į dubenį, įmaišome smulkintus kiaušinius, pagardiname prieskoniais. Įdaras baigtas!

Kepame blynelius:

  1. Dubenyje išplakame 2 kiaušinius, įdedame druskos ir cukraus pagal skonį, du valgomuosius šaukštus aliejaus.
  2. Įpilame vandens ir suberiame miltus – gerai išplakame.
  3. Įkaitintą keptuvę patepame aliejumi (tinka kempinėlė arba teptukas) ir pilame tešlą blynui kepti, apkepame silpnai.
  4. Tik ką iškeptą blyną apibarstome aitriosios paprikos prieskoniu (nepadauginkime), į vidurį dedame įdarą ir užlankstome į skarelę.
  5. Taip paruoštus blynelius suvilgome išplaktame kiaušinyje (reikalinga, kad blyneliai nesudegtų) ir dedame į keptuvę (aliejaus gali būti ir daugiau).

Valgyti galima su grietine. Bon Appetit!

Susiję receptai
Atsiliepimai
Vita | 8-20-2015 16:08

Tobulas skonis, lengva paprasta smagu;)

Ginte | 11-7-2011 15:11

Jau patikrinta. Is ties – gardu!

Vitalijus | 11-3-2011 13:11

Įdaras skamba gerai.

Ugnė | 11-2-2011 17:11

Kazka panasaus esu valgiusi – labai patiko. Kazin ar ne daugiau laiko sugaisti juos gaminant. Pazadu savaitgali isbandyt.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą