Sviestas

Sviestas – pieno produktas, gaminamas išsukant grietinę ir atskiriant vandenį. Sviestas dažniausiai naudojamas kaip užtepas ant duonos, taip pat kepimui, pyragams, troškinimui bei padažams gaminti.

Sviestas: susiję receptai
Velykinės bandutės
220 min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!
Saldi moliūgų sriuba
30 min.
Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems! Gaminame namuose.
Rūgštynių sriubos receptas
30 min.
Gardžių lietuviškų vasaros patiekalų meniu - rūgštynių sriubos receptas! Gaminame namuose.
Eklerai su įdaru
60 min.
Gera valanda triūso ir naminiai plikyti pyragaičiai - eklerai - jau puikuojasi ant stalo. Receptas visiems - kviečiame gaminti ir jus!
Sezamo trapučiai kozinakai
15 min.
Šiandien gaminame kozinakus su sezamo sėklomis. Trapūs sezamo saldainiai per 15 minučių. Skanaus!
Blyneliai su mocarelos sūriu ir krabų lazdelėmis
15 min.
Greitas receptas vakarienei: blyneliai, įdaryti mocarela ir krabų lazdelėmis. Laisvė įdaro improvizacijai - Tau. Skanaus!
Prancūziški sūrio sumuštiniai
12 min.
Tradiciškai paruošti prancūziški sūrio sumuštiniai vos per 12 minučių. Sunku jiems atsispirti. Gaminame namuose!
Sausainiai su marcipanais
70 min.
Sausainiai su marcipanų įdaru tiks bet kuriai šventei papuošti ir svečius nustebinti. Skanaus!
Kukurūzų sriuba
30 min.
Šilkinės kukurūzų sriubos receptas - kukurūzai, kokosų pienas ir čili pipiras sutekti patiekalui speigo. Gaminame namuose!
Vyne troškintos krevetės
10 min.
Gardžios vyne troškintos krevetės vos per 10 min.! Skanaujame namuose. Gero apetito!