Čili troškinys

Tiesiog čili troškinys, kuris patiks visiems šeimos vyrams (ir kareiviams).

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Čili troškinys

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnus;
  • 2
    Kai svogūnai ims gelsti (pasidarys minkšti), suberkite smulkiai supjaustytą raudonąją papriką bei gerai susmulkintus čili pipirus ir jų sėklytes;
  • 3
    Kai paprika suminkštės, sudėkite mažais kubeliai supjaustytus pomidorus. Gerai išmaišykite;
  • 4
    Už keleto minučių suberkite kiaulienos faršą bei troškinkite maišant apie 10min.;
  • 5
    Įpilkite pomidorų padažą (pagal poreikį), viską gerai išmaišykite ir kai užvirs - konservuotas pupeles;
  • 6
    Pagardinkite kvapiaisiais pipirais bei raudonosios paprikos prieskoniu;
  • 7
    Patiekti galima pabarstant tarkuotu fermentiniu sūriu!
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 1-14-2015 21:01

@Endrew. Labai prašom!

Endrew | 1-14-2015 12:01

Ačiū už greitą skanaus patiekalo receptą 🙂 labai vykęs variantas 🙂

Jokūbas | 11-1-2013 13:11

Džiaugiuosi, kad patiko!

Rasa | 6-27-2013 10:06

Fantastiškas patiekalas

Justinas | 10-28-2012 19:10

As irgi. Jeigu kas nemegsta astriai, tegul isiima seklytes cili pipiru.

eglute | 11-3-2011 13:11

dievinu chili troskiny 🙂

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą