Čili troškinys

Čili troškinys

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnus;
  2. Kai svogūnai ims gelsti (pasidarys minkšti), suberkite smulkiai supjaustytą raudonąją papriką bei gerai susmulkintus čili pipirus ir jų sėklytes;
  3. Kai paprika suminkštės, sudėkite mažais kubeliai supjaustytus pomidorus. Gerai išmaišykite;
  4. Už keleto minučių suberkite kiaulienos faršą bei troškinkite maišant apie 10min.;
  5. Įpilkite pomidorų padažą (pagal poreikį), viską gerai išmaišykite ir kai užvirs – konservuotas pupeles;
  6. Pagardinkite kvapiaisiais pipirais bei raudonosios paprikos prieskoniu;
  7. Patiekti galima pabarstant tarkuotu fermentiniu sūriu!