Nesausi sumuštiniai orkaitėje

Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Imame itališką duonelę (čiabat’ą) ir supjaustome riekutėmis.
  2. Ant kiekvienos riekutės tepame labai labai labai mažai sviesto, dedame tarkuoto fermentinio sūrio ir po saulėje džiovintą pomidorą.
  3. Pašauname sumuštinius į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 5min.
  4. Kol kepa sumuštiniai: dubenyje sumaišome 2 šaukštus grietinės, po vieną šaukštą majonezo ir pomidorų padažo, žiubsnelį druskos (nepadauginkite, nes sumuštinis nebus nesūrus), krapų ir kitų mėgstamų prieskonių (jeigu rytoj nereikia į darbą – česnaku :) ).
  5. Į padažą įmaišykite keletą šlakelių sojos padažo ir aliejaus iš konservuotų saulėje džiovintų pomidorų.
  6. Iškepus sumuštiniams, juos mirkykite į padažą ir valgykite. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą