Nesausi sumuštiniai orkaitėje

Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Nesausi sumuštiniai orkaitėje

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Imame itališką duonelę (čiabat'ą) ir supjaustome riekutėmis.
  • 2
    Ant kiekvienos riekutės tepame labai labai labai mažai sviesto, dedame tarkuoto fermentinio sūrio ir po saulėje džiovintą pomidorą.
  • 3
    Pašauname sumuštinius į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 5min.
  • 4
    Kol kepa sumuštiniai: dubenyje sumaišome 2 šaukštus grietinės, po vieną šaukštą majonezo ir pomidorų padažo, žiubsnelį druskos (nepadauginkite, nes sumuštinis nebus nesūrus), krapų ir kitų mėgstamų prieskonių (jeigu rytoj nereikia į darbą - česnaku :) ).
  • 5
    Į padažą įmaišykite keletą šlakelių sojos padažo ir aliejaus iš konservuotų saulėje džiovintų pomidorų.
  • 6
    Iškepus sumuštiniams, juos mirkykite į padažą ir valgykite. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą