Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
Imame itališką duonelę (čiabat'ą) ir supjaustome riekutėmis.
2
Ant kiekvienos riekutės tepame labai labai labai mažai sviesto, dedame tarkuoto fermentinio sūrio ir po saulėje džiovintą pomidorą.
3
Pašauname sumuštinius į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 5min.
4
Kol kepa sumuštiniai: dubenyje sumaišome 2 šaukštus grietinės, po vieną šaukštą majonezo ir pomidorų padažo, žiubsnelį druskos (nepadauginkite, nes sumuštinis nebus nesūrus), krapų ir kitų mėgstamų prieskonių (jeigu rytoj nereikia į darbą - česnaku :) ).
5
Į padažą įmaišykite keletą šlakelių sojos padažo ir aliejaus iš konservuotų saulėje džiovintų pomidorų.
6
Iškepus sumuštiniams, juos mirkykite į padažą ir valgykite. Skanaus!