Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
Imame itališką duonelę (čiabat’ą) ir supjaustome riekutėmis.
Ant kiekvienos riekutės tepame labai labai labai mažai sviesto, dedame tarkuoto fermentinio sūrio ir po saulėje džiovintą pomidorą.
Pašauname sumuštinius į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 5min.
Kol kepa sumuštiniai: dubenyje sumaišome 2 šaukštus grietinės, po vieną šaukštą majonezo ir pomidorų padažo, žiubsnelį druskos (nepadauginkite, nes sumuštinis nebus nesūrus), krapų ir kitų mėgstamų prieskonių (jeigu rytoj nereikia į darbą – česnaku ).
Į padažą įmaišykite keletą šlakelių sojos padažo ir aliejaus iš konservuotų saulėje džiovintų pomidorų.
Iškepus sumuštiniams, juos mirkykite į padažą ir valgykite. Skanaus!