Feta sūrio ir jogurto padažas

Greitai paruošiamo lieso padažo receptas. Labiausiai tiks žuvies patiekalams ir užkandžiams. Gero apetito!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Jogurto ir Feta sūrio padažas
Padažas, puikiai tinkantis žuvies patiekalams ir užkandžiams pagardinti (traškučiams, užkeptiems sumuštiniams, paplotėliams ir t.t.).

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Visus padažo ingredientus paprasčiausiai susmulkinsime el.smulkintuvu. Todėl į smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, kaupiną valgomąjį šaukštą grietinės, špinatų lapus ir skiltelę česnako.
  • 2
    Keletu paspaudimų susmulkiname produktus iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia patiekalo. Skanaus!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą