Sudėtinės dalys:
-
Feta sūris, 3/4 stiklinės
-
Česnakas, 1 skiltelė
-
Jogurtas, 140 g
-
Grietinė, 1 v. šaukštas
-
Špinatai, 1/3 stiklinės
-
Malti pipirai, žiupsnelis
-
Krapai, žiupsnelis
Gaminimas:
Padažas, puikiai tinkantis žuvies patiekalams ir užkandžiams pagardinti (traškučiams, užkeptiems sumuštiniams, paplotėliams ir t.t.).
- Visus padažo ingredientus paprasčiausiai susmulkinsime el.smulkintuvu. Todėl į smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, kaupiną valgomąjį šaukštą grietinės, špinatų lapus ir skiltelę česnako.
- Keletu paspaudimų susmulkiname produktus iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia patiekalo. Skanaus!
P.S. Druskos papildomai dėti nereikia, nes sūrumo suteikia Fetos sūris.