Feta sūrio ir jogurto padažas

Greitai paruošiamo lieso padažo receptas. Labiausiai tiks žuvies patiekalams ir užkandžiams. Gero apetito!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Padažas, puikiai tinkantis žuvies patiekalams ir užkandžiams pagardinti (traškučiams, užkeptiems sumuštiniams, paplotėliams ir t.t.).

  1. Visus padažo ingredientus paprasčiausiai susmulkinsime el.smulkintuvu. Todėl į smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, kaupiną valgomąjį šaukštą grietinės, špinatų lapus ir skiltelę česnako.
  2. Keletu paspaudimų susmulkiname produktus iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia patiekalo. Skanaus!

P.S. Druskos papildomai dėti nereikia, nes sūrumo suteikia Fetos sūris.

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą