Feta sūrio ir jogurto padažas

Jogurto ir Feta sūrio padažas

Ingredientai:

Gaminimas:

Padažas, puikiai tinkantis žuvies patiekalams ir užkandžiams pagardinti (traškučiams, užkeptiems sumuštiniams, paplotėliams ir t.t.).

  1. Visus padažo ingredientus paprasčiausiai susmulkinsime el.smulkintuvu. Todėl į smulkintuvo indą sudedame liesą jogurtą, tris ketvirčius stiklinės trupinto Feta sūrio, kaupiną valgomąjį šaukštą grietinės, špinatų lapus ir skiltelę česnako.
  2. Keletu paspaudimų susmulkiname produktus iki vientisos masės. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir krapais. Padažą sudedame į atskirą indelį ir patiekiame šalia patiekalo. Skanaus!

P.S. Druskos papildomai dėti nereikia, nes sūrumo suteikia Fetos sūris.