Tortilijos su mėsa ir daržovėmis

Šiandien ant Jūsų stalo Meksikoje ypač populiarių tortilijų patiekalas. Tortilijos įdarytos mėsa ir daržovėmis. VIrtuvėje - kaip greito maisto restorane!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.89 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...
4.89 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Tortilijos
Tikra atgaiva bet kuriam vakarui - atsipalaiduosite, kol pagaminsite, pasigardžiuodami suvalgysite!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, šiek tiek pakepinkite smulkintą svogūną, tuomet sudėkite kiaulienos faršą, smulkintą papriką bei maišant kepinkite keletą minučių;
  • 2
    Pridėkite smulkintą apvirtą morką ir maišant troškinkite apie 5-8 minutes;
  • 3
    Galiausiai į keptuvę su troškiniu įdėkite konservuotus kukurūzus, česnaką ir stambiau pjaustytą pomidorą. Viską gerai išmaišykite, pagardinkite druska, prieskoniais, pipirais, sojos padažu;
  • 4
    Dėkite troškinį ant tortilijos lakšto, tris kraštus užlankstykite, kad liktų vienas atviras kraštas ir taip suformuokite 8 įdarytas tortilijas. Kad lakštai laikytų formą, galite juos persmeigti mediniu smeigtuku;
  • 5
    Dėkite tortilijas į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15-20 minučių.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Patarimas | 5-30-2013 17:05

Kad tortilija nepadžiūtų, reiktų patepti majonezu (tik kraštą);
Kitas patarimas: jeigu po pietų liko šašlykų, juos sėkmingai galima panaudoti tokiai buritai-tortilijai (supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje).

Artur | 3-26-2013 13:03

Tortilijos krastas atrodo padziuves. Ka daryt ka nepadziutu?

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą