Kiaulienos ir daržovių troškinys

Kiaulienos ir daržovių troškinys

Ingredientai:

Gaminimas:

Dėmesio: šiam patiekalui pagaminti prireiks kiaulienos nugarinės!

  1. Pirmiausia mėsą supjaustome 2-3 cm dydžio gabalėliais, dedame į dubenį. Užtarkuojame apelsino žievelės, išspaudžiame pusės apelsino sultis, pagardiname šviežiai maltais pipirais, maltais čiobreliais bei šlakeliu sojos padažo, išmaišome ir paliekame keletą valandų pasimarinuoti;
  2. Į įkaitintą troškintuvę / gilią keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, iš visų pusių apkepame mėsą, kad paruduotų. Išimame iš keptuvės;
  3. Toje pačioje keptuvėje apkepame smulkintus česnakus ir imbierą, sudedame smulkintas daržoves – morkas, papriką, saliero stiebus, 5 min. patroškiname. Supilame medų ir daržovių sultinį, sudedame mėsą. Viską troškiname apie 20-25 min.

Užteks dviems asmenims pavalgyti.