Medus

Medus – saldus ir tąsus skystis, kurį bitės gamina iš žieduose esančio nektaro. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Medus: susiję receptai
Kitokios duonos receptas
120 min.
Kitokios duonos receptas - sunku patikėti, kad duonai nereikia nei aliejaus, nei mielių, nei miltų...
Kiaulienos šonkauliukai
80 min.
Saldžios ir aštrios glazūros kiaulienos šonkauliukai ant pietų stalo. Gero apetito!
Avižinių dribsnių batonėliai
45 min.
Visi maži ir dideli nešasi priešpiečiams granolos dribsnių batonėlius!!! Va!
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200 min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Špinatų salotos
30 min.
Gardžios špinatų salotos su grybais, kumpiu ir medaus užpilu. Užtruksite vos 30 min. joms pagaminti namuose.
Kiaulienos kumpis
120 min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Saldūs dribsniai
60 min.
Saldi dovanėlė draugams. Orkaitėje skrudinti saldūs dribsniai su migdolais, saulėgrąžomis, moliūgo sėklomis.
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Imbieriniai sausainiai
60 min.
Tradiciniai imbieriniai sausainiai - šeimai ir svečiams.