Imbieriniai sausainiai

Tradiciniai imbieriniai sausainiai - šeimai ir svečiams.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Apie šiuos sausainius kalba mamos receptai:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su medumi (jeigu reikia, pašildome ant mažos kaitros).
  2. Įmaišome cukrų ir vanilinį cukrų. Maišydami masę įkulame kiaušinius ir suberiame prieskonius.
  3. Sijojame miltus ir minkome tešlą. Išminkytą tešlą palaikome šaltai, kad būtų lengviau kočioti. Iškočiojame 0,4 cm storio lakštą ir formuojame norimos formos sausainius.
  4. Pašauname ant kepimo popieriaus išdėliotus sausainius į orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 12-14 min., kol sausainiai įgaus rusvą spalvą.

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą