Imbieriniai sausainiai

Tradiciniai imbieriniai sausainiai - šeimai ir svečiams.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Imbieriniai sausainiai
Apie šiuos sausainius kalba mamos receptai:

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kambario temperatūros sviestą išsukame su medumi (jeigu reikia, pašildome ant mažos kaitros).
  • 2
    Įmaišome cukrų ir vanilinį cukrų. Maišydami masę įkulame kiaušinius ir suberiame prieskonius.
  • 3
    Sijojame miltus ir minkome tešlą. Išminkytą tešlą palaikome šaltai, kad būtų lengviau kočioti. Iškočiojame 0,4 cm storio lakštą ir formuojame norimos formos sausainius.
  • 4
    Pašauname ant kepimo popieriaus išdėliotus sausainius į orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 12-14 min., kol sausainiai įgaus rusvą spalvą.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą