Medus

Medus – saldus ir tąsus skystis, kurį bitės gamina iš žieduose esančio nektaro. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Medus: susiję receptai
Imbieriniai sausainiai Kalėdoms
80 min.
Šiandien prikepsime daugybę imbierinių sausainių. Bet labai skanūs, ar pakaks Kalėdoms ir tarpušvenčiui?
Vištiena kinietiškai
60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120 min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60 min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Ugnytės lašišos filė
45 min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.
Imbieras su citrina
10 min.
Šaltais rudens vakarais labai patartina stiprinti imunitetą. Viena iš mano naudojamų priemonių - imbiero ir citrinos arbata.