Medus

Medus – saldus ir tąsus skystis, kurį bitės gamina iš žieduose esančio nektaro. Medaus pagrindą sudaro ir saldų skonį suteikia jame esanti gliukozė ir fruktozė.

Medus : susiję receptai
Imbieriniai sausainiai Kalėdoms
80
min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 14
Loading...
Šiandien prikepsime daugybę imbierinių sausainių. Bet labai skanūs, ar pakaks Kalėdoms ir tarpušvenčiui?
Vištiena kinietiškai
60
min.
4.14 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60
min.
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 16
Loading...
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Ugnytės lašišos filė
45
min.
4.75 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.
Imbieras su citrina
10
min.
3.74 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 19
Loading...
Šaltais rudens vakarais labai patartina stiprinti imunitetą. Viena iš mano naudojamų priemonių - imbiero ir citrinos arbata.