Apmerkime kiaulienos kumpį vandenyje ir palikime nakčiai;
2
Į didelį puodą įdėkime svogūno, kadagio uogų, saliero (stiebų 2 vnt.), lauro lapų bei pipirų. Užvirkime vandenį, įdėkime išmirkytą kumpį. Virkime apie 40 min. ant silpnos kaitros;
3
Išimkime kumpį, nusausinkime. Įpjaukime vidurį, prikiškime smulkintus ir meduje išmaišytus džiovinto abrikoso gabalėlius. Į kumpį prismaigstykime gvazdikėlių;
4
5
Pašildykime medų, juo aptepkime kumpio paviršių;
6
Pašaukime kumpį į orkaitę ir kepkime apie 60 min. kol kumpio paviršius ims ruduoti ir apteptas medus ims karamelizuotis;
7
Patiekime nepjaustytą su bulvytėmis ir virtų daržovių garnyru.