Laurų lapai

Larai – visžalis subtropinių kraštų krūmokšnis, kurio lapai ir yra gerai žinomas prieskonis sriuboms, padažams, troškiniams.

Laurų lapai: susiję receptai
Kiaulienos liežuvio užkandėlė
180 min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.
Trinta moliūgų ir kario sriuba
45 min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!
Pomidorų sriuba
60 min.
Išraiškingo skonio ir aromato trinta pomidorų sriuba su česnakais ir bazilikais! Receptas su nuotraukomis.
Šaltienos receptas
150 min.
Iš ko verdame šaltieną? Receptas patikrintas daugelį kartų. Gardžių švenčių!
Kiaulienos kumpis
120 min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Šernienos troškinys
240 min.
Jeigu trobelės neaplenkė medžiotojai... Šernienos troškinys pasotins, kai lauke siaučia šaltas šiaurys. Pasiruoškite ilgai marinuoti ir troškinti laukinę mėsytę!
Cukinijos žiemai
180 min.
Ar jau pasiruošėme žiemai? Cukinijų derlius kaip visuomet gausus - ką gaminsime iš jų?
Šiupinys
120 min.
Beveik visas senas tradicijas išlaikęs Užgavėnių šiupinio receptas. Smagu prisimenant senelius ir prosenelius sėsti prie Užgavėnių stalo.