Krevečių ir kiaušinių salotos

Krevečių ir kiaušinių salotos

Ingredientai:

Gaminimas:

Pirmadienio vakarą grįžtame namo po įprastos darbo dienos su įprastu troškimu – užbaigti pirmąją savaitės dieną įvairiaspalviu patiekalu!!! Savaitgalį išragauti mėsos patiekalai ir desertai, suprask, jau neįdomūs. Minties debesėlyje – sriuba ir salotos. Šiuo atveju būtent vizija konkreti – krevečių salotos!

  1. Kietai išverdame keletą kiaušinių, staigiai atvėsiname šaltame vandenyje, kad juos būtų galima lengviau ir dailiau nulupti. Nuluptus kiaušinius supjaustome kubeliais, beriame į dubenį;
  2. Taip pat į dubenį suberiame virtas krevetes bei smulkintas daržoves: raudonąjį svogūną, saliero stiebelį, dvi vidutinio dydžio morkas. Pagardiname druska ir pipirais, viską atsargiai išmaišome. Sudedame į lėkštes, apibarstome žiupsneliu kietojo Parmezano sūrio, patiekiame su majonezu ir itališka duonele.

Gero apetito! Beje, maisto produktų kiekis šioms salotoms pagaminti – skirtas dviem žmonėm.