Grikiais ir pievagrybiais įdaryti balandėliai

Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
4.38 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Balandėliai

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kopūstą apvirkime, atskirkime lapus ir nusausinkime;
  • 2
    Paruoškime įdarą: grikius išvirkime pasūdytame vandenyje, o pievagrybius susmulkinkime skiltelėmis ir apkepkime svieste. Viską sumaišykime;
  • 3
    Į kopūsto lapus įvyniokime įdarą;
  • 4
    Sutarkuokime morkas ir apkepkime kartu su smulkintu svogūnu, kol suminkštės. Įdėkime pomidorų padažo, pagardinkime cukrumi, druska ir šviežiai maltais pipirais, viską maišant šiek tiek patroškinkime;
  • 5
    Balandėlius apkepkime keptuvėje, sudėkime į kepimo formą ir apipilkime paruoštu padažu. Kepkime iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą