Grikiais ir pievagrybiais įdaryti balandėliai

Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!
4.43 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Kopūstą apvirkime, atskirkime lapus ir nusausinkime;
  2. Paruoškime įdarą: grikius išvirkime pasūdytame vandenyje, o pievagrybius susmulkinkime skiltelėmis ir apkepkime svieste. Viską sumaišykime;
  3. Į kopūsto lapus įvyniokime įdarą;
  4. Sutarkuokime morkas ir apkepkime kartu su smulkintu svogūnu, kol suminkštės. Įdėkime pomidorų padažo, pagardinkime cukrumi, druska ir šviežiai maltais pipirais, viską maišant šiek tiek patroškinkime;
  5. Balandėlius apkepkime keptuvėje, sudėkime į kepimo formą ir apipilkime paruoštu padažu. Kepkime iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus! P.S. išbandykite tradicinių balandėlių receptą ››

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą